Myčka Beko DIN 48532

Doprava zdarma Doprava v ^Liberci a okolí ZADARMO
Myčka Beko DIN 48532

Myčka Beko DIN 48532

Myčka Beko DIN 48532
Již se neprodává
Výrobce: Beko

Myčka Beko DIN 48532

Vestavná myčka nádobí Beko DIN 48532, s energetickou třídou D, nabízí CornerActive (speciální dolní rameno na mytí v rozích), Direct Access ovládání (přímá volba programů), spotřebu el. energie 241 kWh/rok, spotřebu vody 9,5litrů / 2660 l/rok, hlučnost 44 dB, 8 programů, flexi příborovou přihrádku s šířkou přes celou myčku, mechanický Glass Care systém na ochranu skla, 3 sprchovací úrovně, LCD 2-řádkový displej, ProSmart invertorový motor, vnitřní osvětlení (zhora), Acrobat se 3 polohami držáky na mytí plechů, samonastavovací panty na dveře o hmotnosti 3 – 9 kg, SlideFit kluzné uložení dveří, senzor čistoty vody, Aquasafe+ (AquaStop), horkovzdušné sušení.

CornerIntense

Dosáhne na všechny talíře

Speciální rameno Corner Intense je udělané tak, aby při mytí dosáhlo do všech koutů myčky. Nádobí se umyje mnohem lépe, ať už je umístěné kdekoliv, a v rozích myčky nezůstanou nečistoty.


SlideFit panty

U soklu zastáváme minimalismus

Díky kluzným pantům SlideFit jsou vnější dvířka myčky pohyblivá, takže se při otevření vysunou po dvířkách myčky. Můžou tak mít větší přesah a celkový vzhled kuchyně nenarušuje vysoký sokl.


AquaStop

Plavte raději v moři než doma

S hadicí AquaStop se nemusíte bát, že by při nehodě myčka vytopila vaši kuchyni. Pokud by došlo k porušení hadice, její ventil zastaví přívod vody, takže klidně pusťte myčku a vyražte k moři!


Quick&Shine™

Zářivé nádobí do hodiny a bez utěrky

Expresní program Quick&Shine™ zvládne nejen umýt plnou náplň myčky za 58 minut, ale také dokonale vysušit. Díky němu je nádobí čisté a krásně zářivé bez zbytečného čekání a ani nemusíte brát do ruky utěrku.


Flexi přihrádka

Příborová přihrádka, kterou lze zvětšit

Naše flexibilní příborová přihrádka uvolní místo ve spodním koši, ale také lze nastavit její velikost podle potřeby. Když je příborů a drobného nádobí plno, můžete ji roztáhnout klidně i na celou šířku myčky, a když jsou v horním koši větší kusy nádobí, lze ji zase změnšit. Snadno se tak přizpůsobí dané situaci.


Fast+

Rychlé mytí, když je návštěva za dveřmi

Přídavná funkce Fast+ dokáže zrychlit mycí program až trojnásobně. Ušetří tak dlouhé čekání na čisté skleničky, když už se návštěva zouvá v předsíni.


TrayWash

Dokonale umyté plechy díky speciálním držákům

Pokud si nechcete kazit den umýváním pečících plechů, svěřte je do péče myčce Beko se speciálními držáky plechů. Pomocí jich můžete umístit dva plechy do spodního koše a jeden do horního koše. Díky vysokému tlaku vody budou vždy dokonale čisté.


LED signalizace provozu na podlahu

Elegantně ukáže, zda myje

Jednotný design kuchyně s plně integrovanou myčku je pěkná věc, ale jak poznat, jestli myčka zrovna nemyje? LED signalizace provozu na podlahu je ideální řešení. Víte, kdy myčku neotevírat a přitom neruší pěkný design kuchyňské linky.


Koš Acrobat

Koš, co nastavíte, i když je plný nádobí

Nepřendavejte plnou myčku pokaždé, když se tam něco nevejde. Koš Acrobat můžete snadno nastavit do tří výškových poloh a to, i když je po okraj naplněný nádobím.


Auto Program

Program, co myje podle znečištění nádobí

Pokud si nejste jisti, jaký mycí program by se zrovna hodil, pusťte program Auto. Inteligentní senzory myčky vyhodnotí, jak moc je nádobí špinavé a podle toho zvolí teplotu mytí, množství vody a délku programu. Ušetří vám tak rozhodování, ale i nějakou tu kačku za energie.


ProSmart

Dlouhá životnost a nízké náklady

Sice má ProSmart™ invertorový motor složitý název, ale důvod, proč ho myčky Beko mají, je jednoduchý - malá spotřeba, nízká hlučnost a dlouhá životnost. Myslíme tak na vaši peněženku i životní prostředí.


EnergyHero

Myslíme na životní prostředí a vaši peněženku

Myčky Beko jsou navržené tak, aby spotřebovaly co nejméně energie. Kombinace ProSmart™ invertorového motoru, vysoce účinného čerpadla, topení a sušícího systému je klíčem k nižším nákladům na mytí, ale i k respektu k životnímu prostředí.


 FlexFit panty

Pro dokonalý vzhled kuchyně

Nejen perfekcionalistům může vadit nepěkný výřez v lince pod myčkou nádobí. Z toho důvodu jsou panty FlexFit™, kterým stačí jen 3 mm mezi linkou a dvířky. Nemusíte proto kazit celkový vzhled linky, s FlexFit™ panty vše perfektně funguje a vypadá i bez výřezu.


DirectAccess

Rychlá volba programů bez překlikávání

Nové ovládání myček Beko je snadné a rychlé. Rovnou zvolíte program, který chcete spustit, zaklapnete myčku a ta se pustí do práce. Sbohem úmorné klikání!


10 let záruky na motor

10 let záruky na motor

Na tento produkt poskytujeme záruku 10 let na motor.
Spotřebič je potřeba zaregistrovat do 90 dní od nákupu a řídí se podmínkami popsanými ZDE

Prodloužená záruka

Prodloužená záruka

K tomuto produktu lze dokoupit tři roky záruky navíc. Získáte tím 5 let klidu a finanční pohody.

Tento kupón můžete koupit ZDE


Doprava zdarma

Doprava zdarma

U tohoto produktu je doprava na nás.

V Liberci a okolí Vám nový spotřebič zdarma přivezeme a odvezeme starý. Odborná instalace podle našeho ceníku.


 

Specifikace

Vestavná myčka integrovaná Atlantis: 15 sad nádobí
Energetická třída: D
CornerActive – speciální dolní rameno na mytí v rozích
Direct Access ovládání – přímá volba programů
• Spotřeba el. energie: 86 kWh/100 cyklů
• Spotřeba vody: 9,5litrů / 2660 l/rok
• Hlučnost: 44 dB
• VxŠxH: 81,8 x 60 x 55cm
• 8 programů: Auto program, Předmytí, Glass Care 40, Mini 30, Eco 50, Quick & Shine, Intensive 70, AquaFlex, 6 teplot 35-40-45-50-65-70°C
• Funkce: Poloviční náplň, Fast+, Extra sušení Steam Gloss, TrayWash – mytí plechů, Tablety All in one, Odložený start 0,5 – 24 hod
• Flexi příborová přihrádka s šířkou přes celou myčku
• Mechanický Glass Care systém na ochranu skla,
• 3 sprchovací úrovně, LCD 2-řádkový displej,
• ProSmart invertorový motor
• Vnitřní osvětlení (zhora)
• Acrobat se 3 polohami držáky na mytí plechů,
• Samonastavovací panty na dveře o hmotnosti 3 – 9 kg,
• SlideFit kluzné uložení dveří
• Senzor čistoty vody,
• Aquasafe+ (AquaStop),
• Horkovzdušné sušení

Autorizovaný servis značek

whirpool.png bauknecht.png krups.png gorenji.png hyundai.png mora.png ariston.png tefal.png moulinex.png drazice.png beko.png grundig.png rowenta.png hisense.png tatramat.png mf.png goddess.png blomberg.png